0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Tu folosești parfum de rufe? Vezi motivele pentru care merită să alegi acest produs

parfumuri concentrate de rufe paiso
Postat la: 7 septembrie 2023

Pe lângă detergentul și balsamul de rufe, mai există un produs de îngrijire al rufelor pe care îl poți folosi pentru a potența mirosul proaspăt și plăcut al hainelor spălate. Vorbim despre parfumul de rufe, care oferă prospețime îndelungată hainelor și care se potrivește celor care vor să aibă haine cu miros plăcut. Cu toții ne dorim haine curate și fără pete, însă parfumul intens face parte dintr-o experiență senzorială aparte.

Parfumul de rufe este un produs concentrat, pe care îți recomandăm să îl folosești împreună cu un balsam neparfumat. Combinația perfectă și proporțiile corecte de parfum, balsam și detergent garantează purtarea unor haine catifelate, impecabile și parfumate. Dacă pui preț pe mirosul hainelor și vrei ca acestea să aibă o mireasmă îmbietoare, poți începe să folosești parfumul pentru rufe, care este diferit de balsam.  

De ce este o idee bună să folosești parfum de rufe?

Ai trecut vreodată pe lângă o persoană și ai fost fascinat de mirosul proaspăt al hainelor? Și tu poți obține exact aceeași aromă pentru hainele tale, folosind un parfum revigorant de rufe. Rolul acestui produs nu este de a curăța petele de pe haine sau de a face țesăturile mai delicate, ci de a oferi un miros plăcut, care durează multă vreme după spălarea hainelor. Folosirea unor esențe de parfum pentru rufe asigură un răsfăț al simțurilor și are o formulă activă specială datorită căreia aroma persistă pentru mult timp.

Mirosul este unul dintre cele mai puternice simțuri. De câte ori ai simțit o aromă care te-a dus cu gândul la copilărie, la o persoană dragă sau care pur și simplu te-a teleportat într-un context cu totul diferit? Oamenii au tendința de a asocia mirosurile cu persoane, sentimente și evenimente, așa că nu e de mirare că pentru o secundă ne simțim de parcă am fi în mijlocul unei grădini atunci când mirosim rufe cu aromă florală. Această putere o are și parfumul de rufe, menit să ofere un moment senzorial aparte, care să rămână întipărit în mintea ta și de ce nu, a celor din jur.

Parfumurile de rufe Paiso vin în recipiente de 200 ml. Cantitatea folosită pentru o spălare este de 5 ml, ceea ce înseamnă că parfumul îți va ajunge pentru 40 de utilizări. În plus, dacă achiziționezi un parfum de rufe de la Paiso primești cadoul 1 litru de balsam fără parfum.

Pentru ce textile poți folosi parfumul de rufe?

Parfumul de rufe poate fi utilizat pentru hainele tale preferate și nu numai. Iată câteva dintre categoriile de textile pentru care poți adăuga și parfum de rufe în compartimentul de balsam:

  • Hainele casual: poți scoate din banal hainele pe care le porți în viața de zi cu zi oferindu-le un parfum deosebit. Aici ne referim la bluze, tricouri, pantaloni, rochii și alte articole pe care le purtăm în orice context;
  • Hainele de sală: transpirația este un adevărat inamic atunci când facem sport, însă parfumul de rufe devine un aliat de nădejde. Persoanele care au un stil de viață activ și vor să combată mirosurile neplăcute pot să folosească o combinație eficientă de esență pentru rufe (parfum pentru rufe), detergent și balsam, iar hainele de sală vor fi mai puțin predispuse să capete și să emane un miros neplăcut;
  • Perdelele: îți dorești perdele curate, care să răspândească un miros de prospețime în toată camera? Pentru că știm cât de plăcut e să pășești într-o încăpere și să fii învăluit de miresme plăcute, îți recomandăm să alegi un parfum cu aroma preferată pentru a crea o atmosferă plăcută în cameră;
  • Lenjerii de pat: pentru un plus de confort și relaxare, poți folosi parfumul de rufe și pentru lenjerii. Aroma florală subtilă sau aromele fresh pot contribui la senzația plăcută pe care o simțim cu toții atunci când ne așezăm pe pat și așternuturile sunt curate și frumos mirositoare.

Ce aromă să alegi?

Paiso se mândrește cu o gamă variată de parfumuri de rufe. Ideea din spatele acestei diversități este ca oricine să poată găsi cel puțin o aromă pe gustul său. Cel mai bine este să alegi în funcție de preferințele personale. Dacă pentru parfumul de corp alegi arome florale, fructate sau lemnoase, aceeași mireasmă va funcționa și pentru parfumul de rufe. Iată câteva dintre cele mai îndrăgite arome:

  • Orchid Fantasy: notele delicate de orhidee, iasomie, coacăze negre și vanilie se combină într-o aromă fructată, ce răsfață simțurile fără efort. Închide ochii pentru o clipă și vei fi transpus într-o grădină nesfârșită de flori colorate, care emană mirosuri dintre cele mai fine;
  • Bubble Gum: copiii adoră gustul și mirosul gumei de mestecat, care au fost materializate într-un parfum de rufe floral și fructat. Notele de zmeură, căpșuni, lapte și portocală se combină armonios pentru a crea o experiență olfactivă ușor de recunoscut, care oferă energie pozitivă. Poți alege acest tip de parfum pentru rufe dacă ai copii sau dacă îți dorești să te întorci în copilărie cu ajutorul unui parfum care îți va încânta simțurile și îți va trezi amintiri din cea mai frumoasă perioadă a vieții;
  • Fresh Paradise: îți plac aromele proaspete și revigorante, ce au puterea să te învăluiască și să contureze o stare de echilibru? Fresh Paradise este una dintre alegerile ideale pentru tine, fiind un parfum de rufe cu note de pepene, mosc și aldehide.

Rutina de îngrijire a hainelor poate fi mult mai plăcută dacă folosești și parfumul de rufe. Acest produs concentrat se pretează mai multor tipuri de textile și poate fi utilizat inclusiv pentru lenjerii de pat și perdele. Utilizarea parfumului de rufe înseamnă posibilitatea de a oferi o notă personală rufelor, având la dispoziție o selecție inspirată și diversificată de arome în catalogul Paiso.

Leave feedback about this

  • Rating

Leave feedback about this

  • Rating

Contacteaza-ne

SC RIAI STANDARD S.R.L.
CUI: 44639732
Bd. Pipera nr 1/I, Constructia C2. Voluntari, Ilfov
Luni-Vineri: 9-18
Copyright © 2024 Paiso.ro. Toate drepturile rezervate.
Catalog
envelopelicensebookmarkusercartphone-handsetmap-markerclock
Cosul tau