0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Trucuri eficiente de îndepărtare a petelor de iarbă verde de pe haine

Trucuri eficiente de îndepărtare a petelor de iarbă verde de pe haine
Postat la: 23 martie 2024

Iubești să petreci timp în natură și profiți de fiecare ocazie de a pleca într-o drumeție cu prietenii sau apropiații? Atunci, cel mai probabil, te confrunți cu problema petelor de iarbă de pe haine, care apar inevitabil. Fie că ai făcut un scurt popas și te-ai așezat direct pe iarbă într-o pășune liniștită sau pur și simplu ai căzut, când pleci într-o drumeție trebuie să iei în considerare posibilitatea că îți vei păta hainele de verdele specific ierbii, care este, totodată, și dificil de îndepărtat. În cele ce urmează îți vom prezenta câteva metode eficiente prin care îți poți curăța eficient hainele, până când le redai aspectul impecabil.

Apă rece și oțet de vin, îndepărteză eficient petele de iarbă?

Cei care se întreabă cu ce se scot petele de iarbă de pe haine își pot îndrepta atenția către o soluție ușor de preparat, cu ingrediente pe care oricine le are acasă: oțetul de vin și apă. Folosește cantități egale de oțet de vin și apă rece, iar apoi lasă hainele afectate la înmuiat aproximativ 15 minute. Ulterior, presari detergent praf rufe și freci până când petele dispar. Pentru a obține rezultatele dorite, folosește o perie și nu insista prea tare, pentru că altfel este posibil să deteriorezi materialul. La final, speli hainele la mașina de spalat la un program normal de curățare.

Detergentul de vase, ajută la eliminarea petelor de iarbă de pe haine?

Altă modalitate pe care o poți folosi cu încredere și prin care se scot petele de iarbă eficient este folosirea detergentului de vase. Da, ai auzit bine. După ce lași articolul vestimentar câteva minute în apă caldă, adaugi puțin detergent de vase direct pe pată și freci ușor folosind o perie. Poți folosi și o periuță de dinți pe care nu o mai folosești la nimic. După ce petele au dispărut, speli hainele la mașină cu un detergent lichid rufe de la Paiso, producător român de încredere, pentru a le reda aspectul plăcut și prospețimea.

Pete de iarbă pe țesături albe, îți mai poți salva hainele?

Pentru început, va trebui să prepari o soluție din trei ingrediente care sunt ușor de găsit sau pe care le ai deja acasă: înălbitor, peroxid de hidrogen (apă oxigenată) și apă. Adaugă într-un bol generos un sfert de cană de înălbitor, apă oxigenată și trei sferturi de cană de apă pe care le amesteci cu atenție. Lasă articolul vestimentar la înmuiat în această soluție aproximativ o oră. Ulterior, îl speli la mașină la un ciclu normal de curățare și gata. Materialul este ca nou.

Elimină eficient petele de iarbă de pe rufe folosind aceste trei trucuri și scapă de grija hainelor atunci în pleci în drumeții sau la un picnic cu familia. Asigură-te că ai acasă aceste ingrediente întotdeauna, pentru că sunt eficiente pentru eliminarea mai multor tipuri de pete și folosește de fiecare dată un detergent de încredere.

 

Leave feedback about this

  • Rating

Leave feedback about this

  • Rating

Contacteaza-ne

SC RIAI STANDARD S.R.L.
CUI: 44639732
Bd. Pipera nr 1/I, Constructia C2. Voluntari, Ilfov
Luni-Vineri: 9-18
Copyright © 2024 Paiso.ro. Toate drepturile rezervate.
Catalog
envelopelicensebookmarkusercartphone-handsetmap-markerclock
Cosul tau