0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Sfaturi esențiale pentru eliminarea eficientă a petelor de Coca Cola de pe haine

scoaterea petelor de coca cola de pe haine
Postat la: 28 februarie 2024

Te preocupă curățarea eficientă a rufelor, pentru că vrei să își păstreze aspectul impecabil cât mai multă vreme? Prin folosirea detergenților adecvați, dar și printr-o spălare regulată, hainele își vor păstra, cu siguranță, prospețimea și culorile vii. Ce poți face, în schimb, când se ivesc mici accidente? Tuturor li se întâmplă. Fie atenția îți era distrasă și ți-ai vărsat din greșeală paharul cu vin roșu peste cămașa albă sau cineva de lângă tine s-a dezechilibrat și a scăpat un pahar plin cu suc Coca Cola fix pe rochie. În astfel de situații este bine să știi câteva trucuri care te pot ajuta să salvezi, totuși, articolul vestimentar.

Pași importanți pentru eliminarea petelor dificile de Coca Cola

Imediat ce s-a pătat, asigură-te că înmoi articolul vestimentar imediat ce poți în apă rece. Dacă, în schimb, ești la școală sau job și nu ai posibilitatea să îl ții sub apă rece, este în regulă și să ții materialul pătat sub un jet puternic de apă.

Pentru ca pata să nu se întindă și mai mult, evită să freci materialul în zona pătată, așa cum ți-ar spune instinctul. Asigură-te, de asemenea, că nu pui presiune pe material, pentru că există riscul ca murdăria să intre și mai adânc în țesătură, îngreunând semnificativ procesul de eliminare a petei. În cazul hainelor albe, poți folosi și înălbitor, care va reda albul strălucitor. În cazul țesăturilor colorate, după ce le-ai înmuiat în apă rece, poți aplica oțet, iar, ulterior, folosești detergent lichid pentru rufe.

Timpul este esențial pentru îndepărtarea eficientă a petelor de Coca Cola

Pentru a preveni absorbția petelor de Coca Cola în fibre, asigură-te că nu lași să treacă prea mult timp de la incident. Odată ce pata se usucă, devine mult mai dificil de curățat, așa că cel mai bine ar fi să eviți o astfel de situație. De asemenea, asigură-te că nu îți lipsesc din casă înălbitorul, oțetul alb, detergentul de vase, care te pot ajuta în cazul petelor încăpățânate.

Mai există și un alt truc la care poți apela în cazul în care pata persistă: crema de ras. Tot ce trebuie să faci este să te asiguri că pata este bine umezită, peste care aplici spuma de ras. Ulterior, după ce o lași câteva minute să acționeze, limpezești articolul vestimentar în apă rece sau, pur și simplu, îndepărtezi spuma cu o cârpă umezită bine în apă rece. Pentru a evita transferul de culoare, folosește o cârpă albă.

Nu lăsa petele de Coca Cola să îți strice bluzele, rochiile și pantalonii preferați. Acționează rapid în cazul unui mic accident și asigură-te că ai acasă un detergent pudră special conceput pentru rufe, pentru o curățare în profunzime a țesăturii.

Leave feedback about this

  • Rating

Leave feedback about this

  • Rating

Contacteaza-ne

SC RIAI STANDARD S.R.L.
CUI: 44639732
Bd. Pipera nr 1/I, Constructia C2. Voluntari, Ilfov
Luni-Vineri: 9-18
Copyright © 2024 Paiso.ro. Toate drepturile rezervate.
Catalog
envelopelicensebookmarkusercartphone-handsetmap-markerclock
Cosul tau