0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Provocări de sezon: Cu ce scoți petele de noroi de pe haine?

cum se scot petele de noroi de pe haine
Postat la: 3 aprilie 2024

Primăvara vine cu vreme frumoasă, temperaturi plăcute și mult chef de joacă și de petrecut timp în aer liber. Ploile sunt și ele parte din peisaj, iar noroiul poate reprezenta o adevărată provocare pentru haine. Îmbrăcămintea copiilor este cel mai adesea expusă, însă nici adulții nu scapă de pantaloni stropiți și alte mici incidente. Dacă știi cu ce scoți petele de noroi de pe haine, nu te vei mai stresa, nu vei mai face observații celor mici și vei simți bucuria sezonului, indiferent de condițiile meteo.

Indiferent că folosești detergent rufe albe sau detergent pentru rufe colorate, produsul tău pentru spălat își va face datoria, după parcurgerea câtorva pași simpli.

Lasă pata de noroi să se usuce înainte să speli cu detergent!

Când vine vorba despre rufe murdare de noroi, trucul este să lași pata să se usuce. Noroiul se strânge în mod natural și nu pătrunde în țesătură dacă nu intervii când este umed. Fiind de fapt pământ și apă, se deshidratează și rămâne țărâna care se scoate ușor cu o perie moale, cu un cuțit sau o lamă de ras, având grijă să nu tai țesătura.

Este cel mai eficient mod de îndepărtare a petei încărcate cu pământ și, de multe ori, în funcție de culoarea textilei, nu va lăsa nicio urmă pe material. Dacă este alb articolul de îmbrăcăminte, îl poți spăla ulterior cu un detergent rufe albe sau cu detergentul lichid universal Paiso, care acționează eficient și pe țesăturile albe, și pe cele colorate.

Înmoaie rufele cu detergent lichid în cazul în care rămân urme de noroi!

Ai reușit să scoți cea mai mare pată de noroi de pe haină, însă a rămas murdăria. În acest caz, mai ales dacă vorbim despre tricouri albe, pantaloni deschiși la culoare, poți trece la înmuierea prealabilă a rufelor cu o soluție de curățat rezultată din amestecul detergentului lichid în apă.

Detergentul lichid Paiso este produsul potrivit pentru această operațiune. Este eficient în îndepărtarea murdăriei și prietenos cu țesăturile. Respectă indicațiile de pe ambalaj și de pe eticheta hainelor și lasă rufele la înmuiat, astfel încât detergentul să poată acționa cel puțin o jumătate de oră.

Spală hainele de mână sau la mașină, în programul obișnuit!

Dacă ai trecut de cele două etape anterioare, poți pune cu încredere hainele la spălat în mașină, cu detergentul capsule, pudră sau detergentul lichid și folosește programul adecvat pentru țesături. Cu Paiso, nu ai nevoie de detergent rufe albe sau detergent rufe colorate. Formula lichidă, ușor de aplicat și dozat, îndepărtează cu brio noroiul și murdăria.

Nu lăsa petele de noroi să îți strice cheful de stat afară, indiferent de anotimp, și nu ține cont de ploaie și mocirlă, atunci când vrei să faci o plimbare și să te bucuri de aer curat! În câțiva pași simpli, noroiul se îndepărtează ușor de pe haine, iar detergentul lichid Paiso lucrează eficient pentru tine, eliminând petele și murdăria.

Leave feedback about this

  • Rating

Leave feedback about this

  • Rating

Contacteaza-ne

SC RIAI STANDARD S.R.L.
CUI: 44639732
Bd. Pipera nr 1/I, Constructia C2. Voluntari, Ilfov
Luni-Vineri: 9-18
Copyright © 2024 Paiso.ro. Toate drepturile rezervate.
Catalog
envelopelicensebookmarkusercartphone-handsetmap-markerclock
Cosul tau