0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Petele de cerneală. Cum le poți îndepărta corect cu ingrediente pe care le ai acasă?

Petele de cerneală. Cum le poți îndepărta corect cu ingrediente pe care le ai acasă
Postat la: 29 martie 2024

Este aproape imposibil să îți ferești de fiecare dată hainele de murdărie, mai ales când ai alături copii mici. Petele de cerneală, carioci, marker și pix vor fi, indubitabil, peste tot: ghiozdan, birou, pereți sau chiar haine. Dacă hainele lor sau chiar ale tale au fost victime ale petelor de cerneală și nu știi ce să faci pentru a le elimina, te încurajăm să citești în continuare pentru a afla care sunt soluțiile eficiente pe care le poți realiza cu ingrediente pe care fie le ai în casă, fie le poți procura de la orice magazin. Iată tot ce trebuie să știi!

Sucul de la o lămâie și bicarbonat de sodiu, spune adio petelor de cerneală

Dacă te întrebi cu ce se scot petele de cerneală de pe haine, trebuie să știi bicarbonatul de sodiu nu te va lăsa nici de această dată la greu. Combinat cu sucul de la o lămâie, rezultatele obținute pot fi de-a dreptul uimitoare. Aplică sucul de la o lămâie pe o dischetă demachiantă și aplică pe pată, frecând blând pentru a nu deteriora materialul. Dacă articolul vestimentar este alb, aplică și bicarbonat de sodiu, pentru că acesta are rolul de a albi. Ulterior, speli hainele la mașină, folosind un detergent rufe albe de la Paiso, un brand de încredere, bucurându-te ulterior de un aspect impecabil.

Lapte, ajută sau nu la îndepărtarea petelor de cerneală?

Cu ce se scoate cerneala din haine? Deși mulți ar ridica din umeri la această întrebare, există o soluție pe care o ai cu siguranță la îndemână: laptele. Aciditatea din compoziția laptelui este de un real ajutor în dizolvarea petei. Tot ce trebuie să faci este să înmoi materialul afectat în lapte cald pentru aproximativ șase ore. Ulterior, folosește un detergent lichid rufe pentru a curăța eficient piesa vestimentară.

Acetonă, soluție eficientă pentru haine impecabile

Știai că acetona ajută semnificativ în îndepărtarea petelor de cerneală de pe haine? La fel ca la sucul de lămâie, aplică puțină acetonă pe o dischetă din bumbac și freacă pata până când dispare. După aceea, clătește și gata. Articolul tău vestimentar este ca nou.

Petele de cerneală pot fi foarte dificil de scos odată ce ajung pe haine, însă, cu ajutorul soluțiilor prezentate mai sus și cu un detergent blând de curățare a rufelor, rezultatele obținute pot fi de-a dreptul spectaculoase.

Leave feedback about this

  • Rating

Leave feedback about this

  • Rating

Contacteaza-ne

SC RIAI STANDARD S.R.L.
CUI: 44639732
Bd. Pipera nr 1/I, Constructia C2. Voluntari, Ilfov
Luni-Vineri: 9-18
Copyright © 2024 Paiso.ro. Toate drepturile rezervate.
Catalog
envelopelicensebookmarkusercartphone-handsetmap-markerclock
Cosul tau