0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Modalități eficiente de îndepărtare a petelor de pe adidașii albi

Modalități-eficiente-de-îndepărtare-a-petelor-de-pe-adidașii-albi
Postat la: 23 martie 2024

Poate fi o adevărată provocare să îți protejezi adidașii albi de pete, mai ales când mergi în spații verzi sau în zone nisipoase. Dacă și pe tine te-a prins ploaia în timp ce purtai adidașii albi, cel mai probabil te temi că unele pete s-ar putea să nu mai iasă niciodată, dar nu-ți face griji. În cele ce urmează ți-am pregătit câteva soluții pe care le poți prepara acasă din ingrediente la îndemână.

Redă aspectul strălucitor al adidașilor albi cu ajutorul înălbitorului

Probabil că imediat ce ai început să îi porți te întrebi cu ce se scot petele de pe adidași, din moment ce îi vei încălța în contexte cât mai diverse. Pentru început, vei avea nevoie de un înălbitor și apă caldă, nimic mai mult. Adaugă într-un bol cantități egale de apă caldă și înălbitor, pe care le amesteci foarte bine. Ulterior, înmoi periuța de dinți în această compoziție și începi să o aplici cu precizie pe toată talpa. După ce ai lăsat soluția să acționeze aproximativ o jumătate de oră, clătești bine. Repetă pasul în cazul în care încă mai observi pete.

Detergent de rufe, îndepărtarea eficientă a tuturor petelor

Din cauza lipsei de timp, tot mai mulți își curăță adidașii la mașina de spălat, în saci speciali, la un program rapid și la o temperatură scăzută. Poți aplica, de asemenea, o cantitate redusă de detergent lichid rufe de calitate, cum ar fi cel de la Paiso, astfel încât adidașii să își recapete prospețimea.

Bicarbonatul de sodiu, inamicul tuturor petelor

Folosirea bicarbonatului de sodiu este una dintre cele mai comune metode de îndepărtare a petelor. Cei care sunt curioși să afle cu ce se scot petele de iarbă de pe adidași, trebuie să se asigure că au la îndemână acest ingredient. Pentru început, îți trebuie un pahar cu apă în care adaugi două-trei lingurițe de bicarbonat. Ulterior, iei un prosop pe care îl înmoi în compoziție și începi să ștergi cu atenție petele.

Soluție cu apă oxigenată, cum să o prepari?

Peroxidul de hidrogen, cunoscut și sub denumirea de apă oxigenată, îndeplinește proprietăți asemănătoare cu cele ale înălbitorului. Pentru prepararea soluției ai nevoie de un recipient cu pulverizator în care să torni apă oxigenată. Pulverizează lichidul pe toată substanța, iar apoi, cu o periuță de dinți, freci cu atenție toate petele. Aștepți aproximativ o jumătate de oră, iar apoi îi clătești cu apă caldă și îi lași la uscat.

Pasta de dinți, chiar ajută?

Secretul pentru o talpă curată și imaculată este să o cureți cu pastă de dinți. Aplică pastă de dinți pe zonele pătate și, cu ajutorul unei periuțe de dinți, începi să freci până dispar. La final, ștergi totul cu o cârpă sau lavetă umedă și îi lași la uscat.

Mulțumită trucurilor despre care ți-am vorbit anterior, te poți bucura din nou de adidași curați și de un alb imaculat, exact cum erau când i-ai scos din cutie. De asemenea, îi poți pune și la mașina de spălat după ce ai folosit una dintre metodele de eliminare a petelor menționate mai sus, pentru un efect și mai puternic de curat.

Leave feedback about this

  • Rating

Leave feedback about this

  • Rating

Contacteaza-ne

SC RIAI STANDARD S.R.L.
CUI: 44639732
Bd. Pipera nr 1/I, Constructia C2. Voluntari, Ilfov
Luni-Vineri: 9-18
Copyright © 2024 Paiso.ro. Toate drepturile rezervate.
Catalog
envelopelicensebookmarkusercartphone-handsetmap-markerclock
Cosul tau