0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Fără pete de vaselină pe haine. Află cum să le înlături corect!

Fără pete de vaselină pe haine. Află cum să le înlături corect!
Postat la: 13 aprilie 2024

Cu toate că vaselina poate fi un înlocuitor mult mai sănătos al produselor cosmetice de îngrijire a pielii, trebuie să știi că, odată ce petele se impregnează pe diverse tipuri de țesături, sunt foarte dificil de îndepărtat. Din fericire, în cadrul acestui articol te vom ajuta să descoperi care este modalitatea prin care poți înlătura eficient vaselina de pe haine, fără să folosești produse scumpe sau greu de găsit. Iată ce trebuie să știi!

Detergent de vase, cum să îl folosești?

Înainte de a aplica detergent de vase pe suprafața hainelor pătate de vaselină, asigură-te că ai îndepărtat cu grijă tot excesul de produs. Ulterior, aplici detergent direct pe pată și, cu ajutorul unei periuțe de dinți, freci circular. Ai grijă, totuși, ca periuța folosită să aibă perii moi, pentru a nu deteriora materialul. Clătește articolul vestimentar cu apă fierbinte, iar, la final, pune-l la mașina de spălat folosind un detergent profesional de rufe, cum ar fi produsele din oferta Paiso, pentru ca hainele tale să-și recapete aspectul impecabil.

Folosește spirt, este eficient?

La fel ca în cazul anterior, îndepărtează cât de mult poți din excesul de vaselină de pe haine, iar apoi, aplică spirt pe o dischetă demachiantă și freacă zona pătată. Folosește mișcări blânde în cazul materialelor delicate, pentru a nu le deteriora. Lasă-l să acționeze aproximativ 40 de minute, iar, ulterior, tot cu ajutorul unui detergent de vase, freacă zona pătată până când începe să dispară din ce în ce mai mult. Clătește cu apă fierbinte și lasă articolul vestimentar la uscat.

Aplică oțet, spune adio petelor de vaselină de pe haine

După ce ai îndepărtat excesul de vaselină de pe haine, înmoaie zona pătată în oțet și lasă-l să acționeze aproximativ 10 minute. Cu ajutorul unui prosop, freacă pata de vaselină până când observi că se îndepărtează complet. În cazul în care este vorba de o pată veche, poți folosi și un strop de detergent de vase. La final, pentru a reda prospețimea tuturor hainelor, curăță-le la mașina de spălat cu un detergent rufe lichid, iar rezultatul pe care îl vei obține te va uimi cu siguranță.

Pentru a-ți salva hainele de petele încăpățânate de vaselină te încurajăm să folosești metodele menționate anterior. De asemenea, asigură-te că ai acasă și un detergent de calitate, cum sunt produsele din gama Paiso, un brand românesc de încredere, pentru a te bucura de haine impecabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ne

SC RIAI STANDARD S.R.L.
CUI: 44639732
Bd. Pipera nr 1/I, Constructia C2. Voluntari, Ilfov
Luni-Vineri: 9-18
Copyright © 2024 Paiso.ro. Toate drepturile rezervate.
Catalog
envelopelicensebookmarkusercartphone-handsetmap-markerclock
Cosul tau