0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Faianța din baie ca nouă? Află ce soluții preparate în casă te pot ajuta!

Faianța din baie ca nouă Află ce soluții preparate în casă te pot ajuta!
Postat la: 11 iunie 2024

O baie impecabilă și aerisită îți oferă, fără niciun dubiu, o stare bună de spirit, camera fiind totodată și un spațiu dedicat momentelor de relaxare și răsfăț. La finalul săptămânii sau după o zi dificilă, încărcată de responsabilități și griji cotidiene, ce te-ar putea ajuta mai mult să te relaxezi decât o baie fierbinte?

Tocmai de aceea, curățenia este prioritară. Atât gresia, cât și faianța, sunt supuse murdăriei din cauza umidității crescute și aburilor. Mulți se întreabă cu ce se spală faianța din baie sau cu ce se curăță faianța din baie de calcar? Ei bine, din fericire, există soluții eficiente de curățare a faianței din baie pe care le poți prepara chiar în confortul casei tale. Citește mai departe și află despre ce este vorba.

Soluții pe bază de bicarbonat de sodiu, aliatul tău pentru o baie curată

Depunerile de calcar și mucegai sunt frecvent întâlnite în spațiile cu un nivel crescut de umiditate, iar plăcile ceramice din baie sunt adesea afectate. Din fericire, bicarbonatul de sodiu este soluția potrivită. Amestecă doar o lingură de bicarbonat de sodiu în jumătate de ceașcă de apă fierbinte.

Transferă ulterior amestecul rezultat într-un recipient cu pulverizator și aplică pe faianță. Pentru a obține rezultate remarcabile, adaugă în compoziție și sucul de la o lămâie. Știai că poți obține rezultatele dorite și cu ajutorul unui detergent profesional de  rufe de la producătorul român Paiso, datorită faptului că are în compoziție și bicarbonat de sodiu? Descoperă gama de detergenți Paiso cu arome îmbietoare și bucură-te de un plus de curățenie și prospețime.

Dacă ești în căutarea unei soluții eficiente de curățare a faianței, te poți baza întotdeauna pe bicarbonatul de sodiu și pe detergenții de calitate Paiso pentru a reda strălucirea plăcilor ceramice.

Leave feedback about this

  • Rating

Leave feedback about this

  • Rating

Contacteaza-ne

SC RIAI STANDARD S.R.L.
CUI: 44639732
Bd. Pipera nr 1/I, Constructia C2. Voluntari, Ilfov
Luni-Vineri: 9-18
Copyright © 2024 Paiso.ro. Toate drepturile rezervate.
Catalog
envelopelicensebookmarkusercartphone-handsetmap-markerclock
Cosul tau