0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Cum se scot petele de grăsime de pe haine fără efort? Iată câteva trucuri utile!

Cum se scot petele de grăsime de pe haine fără efort Iată câteva trucuri utile!
Postat la: 29 martie 2024

Petele de grăsime de pe haine nu numai că sunt inestetice, dar sunt și încăpățânate, fiind dificil de scos odată ce au pătruns în material. În bucătărie se pot întâmpla o mulțime de accidente, cel mai comun fiind chiar acesta: pătarea hainelor cu grăsime sau ulei. Dacă victima a fost bluza ta preferată sau perechea de blugi pe care tocmai ți-ai cumpărat-o, este de la sine înțeles că ești în căutarea unei metode eficiente prin care poți elimina ireproșabil urmele neplăcute și lipicioase de grăsime. Citește mai departe și descoperă cu ce se scot petele de grăsime de pe haine.

Detergentul de vase, secretul pentru îndepărtarea petelor de grăsime de pe haine

Ți-ai pătat bluza, pantalonii, rochia, fusta sau orice alt articol vestimentar cu ulei? Dacă vrei să afli cu ce se scot petele de grăsime, citește mai departe pentru a descoperi un truc eficient. Cu fiecare moment care trece, pata se va impregna tot mai mult în țesătura materialului, devenind din ce în ce mai dificil de scos. Aplică imediat puțină sare sau bicarbonat de sodiu pentru a absorbi perfect excesul de grăsime, iar apoi, aplică o picătură de detergent de vase și întinde-l până când acoperă toată pata.

Ulterior, după câteva minute, cu o periuță de dinți, freacă energic până când pata dispare. La final, curăță articolul vestimentar la mașina de spălat la un program normal, folosind un detergent rufe lichid pentru redarea strălucirii materialului.

Pudră de talc și detergent de rufe, bucură-te din nou de haine impecabile

Pudra de talc are același efect ca sarea sau bicarbonatul de sodiu din situația de mai sus – absoarbe excesul de grăsime. Ulterior, aplici puțin detergent de rufe direct pe pată, pe care îl freci cu ajutorul unei perii. Ai grijă, totuși, să nu folosești o perie prea aspră sau să freci prea tare, pentru că există riscul să deteriorezi materialul. La final, spală articolul vestimentar la mașină și gata, pata a dispărut complet. Dacă vrei să te asiguri că folosești un detergent blând, poți consulta oferta Paiso, producător român, unde vei descoperi o mulțime de produse calitative.

Citește cu atenție sfaturile pe care ți le-am amintit mai sus și spune adio petelor de grăsime de pe haine folosind doar ingrediente pe care cu siguranță le ai în casă sau pe care le găsești la orice magazin. De asemenea, asigură-te că ai la dispoziție și un detergent de calitate, care te va ajuta să te redai prospețimea tuturor articolelor vestimentare.

Leave feedback about this

  • Rating

Leave feedback about this

  • Rating

Contacteaza-ne

SC RIAI STANDARD S.R.L.
CUI: 44639732
Bd. Pipera nr 1/I, Constructia C2. Voluntari, Ilfov
Luni-Vineri: 9-18
Copyright © 2024 Paiso.ro. Toate drepturile rezervate.
Catalog
envelopelicensebookmarkusercartphone-handsetmap-markerclock
Cosul tau