0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Cum să scoți petele de fructe de pe haine eficient? Iată câteva trucuri simple!

cum scoti petele de fructe de pe haine
Postat la: 13 aprilie 2024

Sucul fructelor proaspete este pe cât de delicios, pe atât de dificil de scos de pe diverse țesături odată ce a ajuns să se impregneze în material. Indiferent că este vorba sucul zemos și dulceag al căpșunelor sau urmele de cireșe, struguri, afine, vișine, există câteva soluții pe care ți le poți prepara acasă prin care să înlături petele încăpățânate. Citește mai departe și află cu ce se scot petele de fructe cât mai eficient.

Petele de fructe pe hainele albe

Ar fi păcat să nu mai porți niciodată bluza sau cămașa albă, pentru că nu ai știut cu ce se scot petele de cireșe din țesături. Din fericire, există un truc care îți va fi de un real ajutor. Dacă articolul vestimentar este fabricat din in sau bumbac, tot ce trebuie să faci este să umpli un vas cu lapte acru sau dulce în care să înmoi zona pătată. Așteaptă aproximativ o jumătate de oră, după care începi să freci pata până când observi că începe să dispară. Ulterior, cu ajutorul unui detergent rufe lichid, cureți cât mai bine bluza și clătești.

Pete de fructe roșii? Folosește oțetul!

Cu ce se scot petele de căpșune? Sucul fructelor roșii este cel care pătează cel mai puternic materialul, fiind dificil de îndepărtat dacă nu se intervine imediat. Iată ce trebuie să faci! Toarnă peste zona pătată un pahar cu oțet și lasă-l să acționeze o zi întreagă. Apoi, speli rufele la mașină, folosind un detergent profesional, cum sunt produsele din gama Paiso, pentru o curățare aprofundată. Funcționează eficient atât în cazul petelor roșii de la fructe, cât și de la legume.

Petele de struguri, cum le poți îndepărta de pe haine?

Dacă vrei să afli cu ce se scot petele de struguri de pe haine, iată o soluție simplă. Aplică părți egale de detergent lichid de rufe și oțet alb, lași la acționat aproximativ 15 minute, după care pui rufele pătate la mașina de spălat. În cazul în care petele tot mai sunt puțin vizibile, repetă procesul, iar la final te vei bucura de haine impecabile.

Știm cât de important este pentru tine să ai rufe cât mai curate, așa că formula detergentului pe care ți-l punem la dispoziție este blândă cu toate tipurile de țesături, astfel încât hainele tale să-și recapete prospețimea și aspectul curat după fiecare spălare. Ține cont de indicațiile de mai sus pentru a înlătura eficient petele de fructe și folosește întotdeauna un detergent de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ne

SC RIAI STANDARD S.R.L.
CUI: 44639732
Bd. Pipera nr 1/I, Constructia C2. Voluntari, Ilfov
Luni-Vineri: 9-18
Copyright © 2024 Paiso.ro. Toate drepturile rezervate.
Catalog
envelopelicensebookmarkusercartphone-handsetmap-markerclock
Cosul tau