0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Cum să scoți eficient petele de pe hainele colorate? 3 sfaturi eficiente

Cum să scoți eficient petele de pe hainele colorate 3 sfaturi eficiente
Postat la: 23 martie 2024

Pătarea hainelor este un lucru inevitabil. Oricând îți poți compromite ținuta preferată cu pete dificil de îndepărtat, fără să știi ce poți face mai departe. Din fericire, în cele ce urmează îți vom prezenta câteva trucuri accesibile, care te pot scuti de un drum la curățătorie. Iată care sunt soluțiile recomandate în funcție de pete.

1.      Eliminarea eficientă a petelor de cafea

Cafeaua este cea mai îndrăgită băutură. Fie că o savurezi acasă, pe drum sau chiar la birou, întotdeauna există loc de mici accidentări care îți pot compromite ținuta. Din fericire, dacă hainele pătate sunt colorate, poți folosi cu încredere apă în combinație cu oțet. După ce ai lăsat câteva minute să acționeze, speli articolul vestimentar cu detergent lichid rufe, iar rezultatele pe care le vei obține sunt ireproșabile.

2.      Cum să scoți petele de vin roșu?

Cu toții știm că vinul roșu pătrunde profund în țesătură, petele sale fiind foarte dificil de scos. O pată de vin roșu îți poate strica buna dispoziție, mai ales dacă te afli la un eveniment important sau la o ieșire la restaurant. Imediat ce ai ocazia, aplică apă rece peste pată combinată cu bicarbonat de sodiu, iar apoi tamponezi cu o cârpă curată sau cu un prosop de hârtie pentru a absorbi tot vinul. Evită să freci, pentru că altfel este posibil să deteriorezi materialul. În cazul în care nu ai bicarbonat la îndemână, folosește sare și, imediat ce poți, introdu articolul vestimentar în mașina de spălat cu un detergent rufe lichid de calitate, cum ar fi cel de la Paiso, pentru eliminarea eficientă a petei.

3.      Îndepărtează petele neplăcute de grăsime de pe haine

O altă categorie de pete este reprezentată de cele de grăsime, care pot fi suficient de încăpățânate. Știai că detergentul de vase îți poate fi de ajutor să redai aspectul impecabil al hainelor colorate? Fiind cunoscut pentru capacitatea sa de a elimina grăsimea de pe vase, detergentul poate fi folosit cu încredere și pe haine, efectul fiind unul plăcut. Lasă-l câteva minute să acționeze și îndepărtează-l cu ajutorul unui prosop de hârtie. Ulterior, hainele pot fi curățate la mașina de spălat, folosind un program normal și detergent de rufe eficient împotriva petelor.

La final, te vei bucura de haine curate, plăcute la atingere, cu un miros plăcut și aspect impecabil. Trebuie doar să te asiguri că folosești un detergent blând cu țesăturile și eficient în eliminarea petelor, iar rezultatele pe care le vei obține vor fi unele de-a dreptul spectaculoase.

Leave feedback about this

  • Rating

Leave feedback about this

  • Rating

Contacteaza-ne

SC RIAI STANDARD S.R.L.
CUI: 44639732
Bd. Pipera nr 1/I, Constructia C2. Voluntari, Ilfov
Luni-Vineri: 9-18
Copyright © 2024 Paiso.ro. Toate drepturile rezervate.
Catalog
envelopelicensebookmarkusercartphone-handsetmap-markerclock
Cosul tau