0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Cum să alegi și să folosești corect parfumul de rufe Paiso

paiso parfumuri de rufe concentrate
Postat la: 29 august 2023

Parfumul de rufe este un adevărat răsfăț pentru simțuri. De câte ori nu te-ai simțit mai bine în pielea ta doar pentru că miroseai bine sau de câte ori nu ți-ai făcut o impresie despre o anumită persoană după mirosul hainelor sale?

Dacă în trecut nu existau prea multe opțiuni de arome la spălatul rufelor, în ziua de astăzi nu te mai poți plânge de asta, cu siguranță. Acum sunt parfumuri de rufe care te ajută să menții o aromă proaspătă pe tot timpul zilei  și să fii o apariție de ținut minte, optând pentru o aromă preferată: florală, fructată, fresh sau lemnoasă, după caz.

Varietatea de opțiuni poate fi însă copleșitoare atunci când îți dorești un parfum pentru rufe. De aceea, în acest mic ghid, te vom ajuta să iei o decizie potrivită pentru tine, în privința alegerii parfumului de rufe Paiso, dar și cum să utilizezi în mod corect fiecare strop de prospețime și aromă.

Ce este parfumul de rufe

Parfumul de rufe se mai numește și „odorizant pentru rufe”  și nu trebuie confundat cu detergentul sau cu balsamul de rufe. Rolul unui astfel de produs nu este de a curăța materialele (cum face detergentul), și nici de a „îmblânzi” țesăturile (precum balsamul), ci de a adăuga un miros plăcut și persistent hainelor spălate. Parfumul special conceput pentru rufe se adaugă în mașina de spălat și se utilizează în ultima etapă de clătire a ciclului de spălare, învăluind textilele într-o aromă plăcută și proaspătă.

Parfumurile de rufe Paiso au formă lichidă și sunt ambalate în recipiente a câte 200 de ml, această cantitate fiind potrivită pentru 40 de utilizări. Din oferta de parfumuri rufe pe care Paiso le produce poți opta pentru diverse arome, care mai de care mai seducătoare, mai proaspete și mai revigorante.

Alegerea aromei potrivite de parfum rufe

Alegerea aromei este primul pas care te poartă către o experiență de spălare memorabilă. Gama Paiso de parfum rufe este una variată, pentru toate năsucurile, oricât de pretențioase ar fi în privința mirosurilor.

Aroma Bubble Gum

Dacă ai copii în familie sau dacă inclusiv tu adori mirosul dulce și zglobiu al gumei de mestecat, acest parfum poate fi o alegere bună. Aroma este energică, revigorantă și îți va aduce instantaneu aminte de cele mai fericite momente din copilărie.

Aroma Orchid Fantasy

Acest parfum îmbină eleganța florilor de orhidee cu prospețimea subtilă, pentru a aduce hainelor tale o notă de prospețime și rafinament. Poți alege o astfel de aromă pentru întreaga familie, dar mai ales dacă ești o persoană sofisticată și senzuală.

Aroma Silver Musk

Parfumul Silver Musk are o aromă puternică și persistentă, fiind perfect atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Hainele vor căpăta o aromă lemnoasă, revigorantă și plăcută, care îți oferă o senzație combinată de confort și plăcere.

Aroma Momentos Magicos

Cu un miros care îmbină izul migdalelor amare, cu cele de: cedru, șofran, iasomie egipteană mosc și note lemnoase, parfumul de rufe Momentos Magicos este ca o călătorie într-un univers magic și rafinat. Acest parfum are o eleganță florală aparte, completată de o notă delicată și aerisită.

Aroma Vanilla

Puțini sunt cei care nu adoră aroma de vanilie. Parfumul Vanilla de la Paiso creează o atmosferă relaxantă și prietenoasă în jurul tău, împrăștiind o aromă dulce și plăcută.

Aroma Fresh Paradise

Pentru un plus de prospețime și vitalitate, parfumul Fresh Paradise, cu aldehide, pepene și mosc, este o opțiune perfectă. Notele sale revigorante te învăluie și te energizează, iar senzația se menține pe termen lung.

Utilizarea corectă a parfumului de rufe

Pentru a crea o amintire parfumată așa cum îți dorești, trebuie să înveți să folosești corect parfumul de rufe. Nu este nevoie de cunoștințe aprofundate în acest domeniu sau de vreun manual de instrucțiuni. Trebuie să ții cont însă de câteva reguli minime:

  • Unde se pune parfumul de rufe în mașina de spălat

Modul de utilizare a parfumului de rufe Paiso este cât se poate de simplu. Parfumul se adaugă în compartimentul pentru balsam al mașinii de spălat. Nu vei adăuga produsul singur, ci alături de un balsam, în următoarele proporții: 5 ml de parfum de rufe combinat cu 50 de ml de balsam.

  • Cât parfum de rufe se folosește la o spălare

Pentru o spălare, se utilizează de fiecare dată doar 5 ml de parfum de rufe.

  • Folosește parfum de rufe doar cu un balsam neparfumat!

Îți recomandăm să utilizezi parfumul de rufe Paiso preferat alături de balsamul nostru fără parfum. În acest fel, aroma parfumului se va distinge mai clar și nu va fi acoperită de alte miresme. Te vei asigura astfel că hainele tale vor fi plăcute la atingere, pufoase și moi, dar și că vor purta în țesătură aroma ta preferată, până la următoarea spălare a hainelor.

  • Cui nu se recomandă parfumul de rufe?

Un parfum pentru rufe concentrat este o opțiune de care se bucură multe familii, însă, în unele cazuri acesta trebuie utilizat cu prudență. Este vorba despre persoanele care au alergii sau sensibilitate la anumite arome, de cei care au probleme respiratorii, de bebelușii și copiii mici. În rest, oricine se poate bucura de acest ingredient magic care te transpune într-o lume a mirosurilor intense.

  • Depozitarea corectă

Este necesar să păstrezi parfumul în condiții optime, pentru a te bucura cât mai mult timp de prospețimea sa. Recomandarea noastră este să depozitezi parfumul în ambalajul său original și să-i pui capacul după fiecare utilizare. De asemenea, trebuie să așezi produsul într-un loc uscat și răcoros, ferit de expunerea la soare si de temperaturile ridicate sau prea scăzute.

Cum să păstrezi aroma pe haine pentru mai mult timp

Poți recurge la câteva „artificii” pentru a menține aroma de pe haine intensă și proaspătă până la următoarea spălare a acestora. Primul lucru pe care îl poți face este să alegi un detergent bun, care curăță în profunzime, cum sunt cele din oferta Paiso. De ce? Explicația este următoarea: detergentul de calitate nu lasă reziduuri care pot împiedica fixarea aromei parfumului pe haine.

Asigură-te, în același timp, că folosești și un balsam bun, fără parfum, care îi lasă produsului ocazia de a-și impregna aromele intense și bine conturate în fiecare fibră a: hainelor, lenjeriilor de pat, fețelor de masă din bumbac, perdelelor etc.

Tot pentru a proteja mireasma plăcută a hainelor parfumate este important cum și unde depozitezi hainele. Dulapul trebuie să fie curat și uscat și fără expunere la umiditate.

În concluzie, un parfum de rufe concentrat este o parte importantă a rutinei de îngrijire a hainelor. La Paiso, noi înțelegem preferințele distincte ale tuturor oamenilor în materie de parfum pentru rufe, astfel că îți punem la dispoziție o gamă largă de arome, de la note florale delicate, la arome mai puternice și mai exotice.

Leave feedback about this

  • Rating

Leave feedback about this

  • Rating

Contacteaza-ne

SC RIAI STANDARD S.R.L.
CUI: 44639732
Bd. Pipera nr 1/I, Constructia C2. Voluntari, Ilfov
Luni-Vineri: 9-18
Copyright © 2024 Paiso.ro. Toate drepturile rezervate.
Catalog
envelopelicensebookmarkusercartphone-handsetmap-markerclock
Cosul tau