0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Cum poți scoate urmele de pix de pe haine? Iată câteva trucuri utile!

Cum poți scoate urmele de pix de pe haine Iată câteva trucuri utile!
Postat la: 23 martie 2024

Ești în căutarea unei soluții prin care să scapi de urmele de pix de pe haine? Accidentele se pot întâmpla oricând. Fie că ești un părinte care și-a ajutat copilul la teme sau că îți scrii memoriile în jurnal, oricând există riscul să îți pătezi fără să vrei bluza preferată cu urme de pix sau de cerneală. Rămâi în continuare pentru a afla cu ce se scot petele de pix și care sunt trucurile eficiente care te pot ajuta să redai aspectul impecabil al hainelor tale.

Alcool medicinal, aliatul perfect pentru îndepărtarea urmelor de pix

La întrebarea „cu ce scoatem petele de pix” unul dintre răspunsuri poate fi chiar alcoolul sanitar, un produs care se află la îndemâna fiecărei persoane. Nu numai că este eficient în dezinfectarea suprafețelor sau rănilor, alcoolul ajută și la eliminarea petelor de pix. Tot ce trebuie să faci este să tamponezi zona pătată de câteva ori până când urma dispare, iar apoi cureți respectivul articol vestimentar la program normal la mașina de spălat cu un detergent de calitate. Poți folosi, de exemplu, detergent lichid rufe de la Paiso, un producător român, pentru un plus de prospețime. Pentru că alcoolul poate lăsa și el urme la rândul său, asigură-te că imediat ce ai terminat de tamponat materialul textil al articolului vestimentar, îl și speli.

Fixativ de păr, este sau nu eficient în eliminarea petelor de pix?

O altă modalitate care te poate ajuta să elimini perfect petele de pix sau cerneală este fixativul de păr. Pentru început, pulverizezi cu atenție pe suprafața afectată a materialului, aștepți aproximativ  cinci minute, apoi folosești un detergent împotriva petelor cu ajutorul căruia freci cu atenție pata, astfel încât materialul să nu se deterioreze. Ulterior, cureți articolul vestimentar la mașina de spălat sau chiar manual, insistând asupra petei.

Gel antibacterian, soluție rapidă

În cazul în care nu ești acasă și cauți o soluție rapidă, folosește cu încredere gelul antibacterian și asigură-te că are alcool. După aceea, tamponezi cu o batistă sau un șervețel curat. Dacă pata nu s-a îndepărtat complet, repeți procedura și, imediat ce ajungi acasă, speli articolul vestimentar cu un detergent rufe lichid, cum ar fi cel de la Paiso, care este blând cu țesăturile și care le redă aspectul impecabil.

Trucul cu laptele cald, are vreun efect?

Altă metodă prin care se scot petele de pix de pe haine este reprezentată de laptele cald. După ce îl fierbi, îl pui într-un bol cu o capacitate generoasă pe care îl lași puțin la răcit. Cât este încă la o temperatură caldă, introduci articolul vestimentar, îl lași la înmuiat toată noaptea, iar a doua zi îl pui în mașina de spălat, la program normal, cu detergent de rufe pentru obținerea rezultatelor dorite.

Detergent pudră special pentru pete

Poți folosi și detergent pudră de rufe special pentru îndepărtarea petelor, pe care îl aplici direct pe urma de pix, adaugi puțină apă și freci la o intensitate redusă cu ajutorul unei periuțe cu peri moi.

Folosește cu încredere una dintre metodele de mai sus sau chiar mai multe pentru a elimina perfect urmele de pix de pe haine și bucură-te de rezultate ireproșabile. Nu uita, cu cât pata este mai proaspătă, cu atât rata de succes pentru îndepărtarea sa este mai mare.

Leave feedback about this

  • Rating

Leave feedback about this

  • Rating

Contacteaza-ne

SC RIAI STANDARD S.R.L.
CUI: 44639732
Bd. Pipera nr 1/I, Constructia C2. Voluntari, Ilfov
Luni-Vineri: 9-18
Copyright © 2024 Paiso.ro. Toate drepturile rezervate.
Catalog
envelopelicensebookmarkusercartphone-handsetmap-markerclock
Cosul tau