0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Cum poți îndepărta vopseaua de pe haine? Trucuri pe care trebuie să le știi!

Cum poți îndepărta vopseaua de pe haine Trucuri pe care trebuie să le știi!
Postat la: 23 martie 2024

Ești în căutarea unei soluții care elimină eficient petele de vopsea de pe haine? Atunci te încurajăm să citești în continuare pentru a descoperi care sunt soluțiile pe care le poți prepara chiar acasă din ingrediente pe care le ai la îndemână. Află cu ce scoți vopseaua de pe haine cât mai eficient, pentru a te bucura din nou de haine impecabile, ca atunci când le-ai cumpărat din magazin.

Detergent de vase, inamicul petelor de vopsea

În cazul în care este vorba de pete de vopsea pe bază de apă, detergentul de vase te va ajuta să le îndepărtezi eficient, mai ales dacă sunt proaspete. Secretul este să nu le lași prea mult să intre în material. Pentru început, clătește bine articolul vestimentar cu apă caldă, iar apoi, cu ajutorul unei cârpe sau lavete înmuiate în apă cu un strop generos de detergent de vase, masezi circular materialul. După aceea, clătești iar în apă caldă. Ulterior, repeți procesul, însă, de această dată, folosești apă rece.

Elimină petele de vopsea cu ajutorul spirtului

Umezește puțin cu apă caldă pata de vopsea, iar apoi înmoi o lavetă sau o cârpă în spirt și începi să freci cu atenție pata. În cazul unei pete mici, poți folosi și o periuță de dinți. Ulterior, clătești cu apă caldă și repeți procedura în cazul în care pata persistă. La final, pui articolul vestimentar la mașina de spălat la un program normal de curățare folosind un detergent lichid rufe de la Paiso, un producător român care comercializează produse de înaltă calitate.

Fixativul de păr, este de ajutor în eliminarea petelor de vopsea?

Dacă te întrebi cu ce se scot petele de vopsea de pe haine, trebuie neapărat să încerci fixativul de păr. Tot ce ai de făcut este să pulverizezi direct pe pată, iar apoi, folosind o periuță veche de dinți, freci ușor până când dispare orice urmă de vopsea. La final, pui rufele la mașina de spălat cu un detergent blând.

Petele de vopsea de păr de pe haine, mai pot fi îndepărtate?

Cu ce scoți petele de vopsea de păr de pe haine? Dacă și tu ești în căutarea unei soluții eficiente, iată care este ingredientul de care ai nevoie: oțetul. Eficient în eliminarea mai multor pete, oțetului îi sunt recunoscute și proprietățile de curățare. Pentru început, diluează câteva linguri de oțet într-un pahar cu apă caldă și înmoaie pata de vopsea în soluția rezultată. La final, articolul vestimentar va fi ca nou.

Ia în considerare una dintre metodele amintite mai sus pentru a îndepărta eficient petele de vopsea de pe rufe și asigură-te că folosești un detergent de rufe de încredere și blând, pentru ca țesătura să își recapete aspectul plăcut.

 

Leave feedback about this

  • Rating

Leave feedback about this

  • Rating

Contacteaza-ne

SC RIAI STANDARD S.R.L.
CUI: 44639732
Bd. Pipera nr 1/I, Constructia C2. Voluntari, Ilfov
Luni-Vineri: 9-18
Copyright © 2024 Paiso.ro. Toate drepturile rezervate.
Catalog
envelopelicensebookmarkusercartphone-handsetmap-markerclock
Cosul tau