0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Cum poți elimina eficient petele de ulei de pe perete? Trucuri ingenioase!

Cum poți elimina eficient petele de ulei de pe perete Trucuri ingenioase!
Postat la: 23 martie 2024

Petele de ulei de pe perete pot fi o adevărată problemă pentru gospodinele și gospodarii care au pasiunea de a găti cu pasiune preparate delicioase. Dacă te numeri și tu printre ei, iar la ultima cină pregătită te-ai ales cu o pată generoasă de ulei pe perete, te încurajăm să citești mai departe pentru a descoperi câteva trucuri utile care te pot ajuta să te bucuri de o bucătărie impecabilă din toate punctele de vedere.

Ingredientul minune din orice bucătărie: bicarbonatul de sodiu

Știai că bicarbonatul de sodiu poate avea efecte miraculoase și asupra petelor de ulei de pe pereți? Având capacitatea de a îndepărta cu succes petele de grăsime, ingredientul îți va fi de un real ajutor și în reîmprospătarea pereților. Tot ce trebuie să faci este să amesteci două lingurițe de bicarbonat de sodiu cu puțină apă până conținutul de omogenizează și devine o pastă groasă, iar apoi o aplici pe perete. Ulterior, cu ajutorul unei lavete curate, freci cu atenție până când dispare orice urmă de ulei.

Din fericire, bicarbonatul de sodiu este eficient și pentru țesături. În cazul în care ți-ai pătat și bluza preferată, nu ezita să apelezi la acest ingredient. Repetă procesul ca în situația petelor de pe pereți și aplică toată compoziția rezultată direct pe pata de ulei de pe bluză, urmând să freci delicat, pentru ca materialul să nu se degradeze. Ulterior, aplici detergent lichid Paiso și introduci articolul vestimentar în mașina de spălat. Rezultatele pe care le vei obține sunt de-a dreptul uimitoare.

Pasta de dinți – aliatul perfect pentru îndepărtarea petelor de ulei

Puțini știu că pasta de dinți poate fi de un real folos pentru îndepărtarea petelor de ulei de pe perete. Asigură-te că aplici puțină pastă de dinți pe pată, iar apoi, cu ajutorul unei periuțe de dinți pe care nu o mai folosești la altceva freci ușor până când se vede cu ochiul liber că uleiul a dispărut în întregime. Insistă în cazul în care pata este încăpățânată.

Același efect pozitiv îl obții și dacă folosești amidon de porumb, pe care îl amesteci cu apă călduță, iar soluția rezultată o aplici direct pe suprafața afectată de ulei. În cazul în care nu reușești să obții rezultatele dorite, situație pe care o poți întâlni mai ales în cazul petelor vechi, deși ai încercat toate variantele prezentate mai sus, poți opta pentru zugrăvirea peretelui cu ajutorul unei vopsele lavabile.

Cu timpul, petele de ulei pot fi de-a dreptul inestetice, atrăgând, de asemenea, și un miros neplăcut. Aplică toate soluțiile prezentate anterior în articol și bucură-te de pereți curați în întregime.

Leave feedback about this

  • Rating

Leave feedback about this

  • Rating

Contacteaza-ne

SC RIAI STANDARD S.R.L.
CUI: 44639732
Bd. Pipera nr 1/I, Constructia C2. Voluntari, Ilfov
Luni-Vineri: 9-18
Copyright © 2024 Paiso.ro. Toate drepturile rezervate.
Catalog
envelopelicensebookmarkusercartphone-handsetmap-markerclock
Cosul tau