0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Cum elimini petele de motorină de pe încălțăminte? Trucuri eficiente și simple

Cum elimini petele de motorină de pe încălțăminte Trucuri eficiente și simple
Postat la: 11 iunie 2024

Petele de motorină sunt printre cele mai persistente odată ce ajung în țesături sau pe încălțăminte. Indiferent că lucrezi mereu cu motorina sau vrei să-ți alimentezi mașina și, accidental, ți-au căzut câteva pete pe încălțămintea preferată, există câteva trucuri la care poți apela cu încredere pentru  a le îndepărta eficient.

Pe lângă petele care sunt deranjante vizibil, nici mirosul nu este mai plăcut. Odată ce intră în material, este dificil de îndepărtat. Citește mai departe și descoperă care sunt soluțiile pe care le poți folosi pentru a îndepărta corect petele și mirosul de motorină de pe încălțăminte.

Oțet și bicarbonat de sodiu, o soluție la îndemână

Dacă ești în căutarea unei metode cu care să nu dai greș, oțetul și bicarbonatul de sodiu împreună ajută considerabil la îndepărtarea petelor de motorină. Pentru început, pune câteva picături de apă peste două lingurițe de bicarbonat de sodiu, iar apoi amestecă până când compoziția începe să capete textura de pastă. Ulterior, aplică soluția rezultată direct pe pată și freacă bine zona cu ajutorul unei perii (poți să te ajuți și de periuța de dinți).

Mai departe, înmoaie pata în apă cu oțet, pentru îndepărtarea eficientă a mirosului neplăcut. La final, cu ajutorul unui detergent lichid rufe de calitate, cum sunt detergenții Paiso, reîmprospătează aspectul și mirosul. Dacă este vorba despre o pereche de încălțăminte pe care o speli de regulă la mașina de spălat, poți aplica acest procedeu și acum, folosind un detergent rufe de înaltă calitate, pentru obținerea rezultatelor dorite.

Detergent de vase, de nelipsit din orice locuință

O altă metodă prin care poți îndepărta petele de motorină constă în folosirea nelipsitului detergent de vase. Fiind un degresant puternic, îți va fi foarte ușor să elimini pata grasă și uleioasă de motorină care s-a impregnat în materialul încălțămintei. Aplică produsul cu atenție și freacă folosind o periuță de dinți până când observi că pata de motorină începe să dispară.

Spune adio petelor încăpățânate cu ajutorul trucurilor menționate mai sus și bucură-te de o încălțăminte la fel de impecabilă ca în momentul achiziției.

Leave feedback about this

  • Rating

Leave feedback about this

  • Rating

Contacteaza-ne

SC RIAI STANDARD S.R.L.
CUI: 44639732
Bd. Pipera nr 1/I, Constructia C2. Voluntari, Ilfov
Luni-Vineri: 9-18
Copyright © 2024 Paiso.ro. Toate drepturile rezervate.
Catalog
envelopelicensebookmarkusercartphone-handsetmap-markerclock
Cosul tau