0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Cum elimini mirosul de mucegai din mobilă? Remedii casnice cu efect rapid!

Cum elimini mirosul de mucegai din mobilă Remedii casnice cu efect rapid!
Postat la: 18 iunie 2024

Știai că nu ai nevoie de soluții concentrate și scumpe pentru a elimina eficient petele de mucegai și mirosul său persistent impregnat în mobilă? Există câteva soluții pe care le poți prepara în casă din ingrediente sigure, naturale, pe care, cu siguranță, le ai la îndemână. Dacă ai curiozitatea să afli ce ai nevoie pentru a curăța mucegaiul de pe mobilă, citește mai departe și descoperă câteva trucuri care îți vor schimba viața.

Oțetul, cu proprietăți antibacteriene și antimicrobiene

Remediul natural care nu lipsește din nicio locuință și care este folosit deseori pentru asezonarea salatelor este chiar oțetul. Cu toate acestea, nu este util doar în domeniul culinar. Datorită acidității care reușește să îndepărteze eficient mucegaiul printr-un proces de descompunere, oțetul elimină eficient și mirosul neplăcut.

Tot ce trebuie să faci este să aplici o cantitate egală de apă și oțet într-un recipient cu pulverizator și să aplici cu încredere pe suprafața zonelor afectate. Pentru a obține rezultatul dorit, așteaptă câteva ore să acționeze și, la final, șterge cu o lavetă. Mirosul de mucegai din dulap și de pe mobilă va dispărea complet.

Bicarbonatul de sodiu, antifungic, antiseptic și antibacterian

În completarea soluției antimucegai pentru mobilă mai sus menționată îți prezentăm și bicarbonatul de sodiu. Pentru început, presară praf de bicarbonat de sodiu pe podeaua mobilei, dar si pe rafturi, pentru a absorbi mirosul neplăcut. La final, aspiră-l și gata, te vei bucura de un miros plăcut, de curat.

Dacă vrei să faci o curățare intensivă, știai că îți pot fi de ajutor și detergenții profesionali de rufe Paiso? Mulțumită faptului că au în compoziție bicarbonat de sodiu, nu numai hainele sunt curățate profesional, poți folosi detergentul și pentru îndepărtarea mucegaiului de pe mobilă, iar rezultatele obținute vor fi de-a dreptul remarcabile.

Pune în aplicare soluțiile prezentate anterior în articol pentru a scăpa complet de depunerile de mucegai și de mirosul acestuia din mobilă, urmând pașii prezentați mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ne

SC RIAI STANDARD S.R.L.
CUI: 44639732
Bd. Pipera nr 1/I, Constructia C2. Voluntari, Ilfov
Luni-Vineri: 9-18
Copyright © 2024 Paiso.ro. Toate drepturile rezervate.
Catalog
envelopelicensebookmarkusercartphone-handsetmap-markerclock
Cosul tau