0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Cum elimini corect petele de marker de pe haine? Iată câteva trucuri!

Cum elimini corect petele de marker de pe haine Iată câteva trucuri!
Postat la: 29 martie 2024

Urmele de marker permanent de pe haine sunt, fără dubii, dificil de îndepărtat. Fie că ai un copil care se ține de farse sau că ți-ai murdărit, pur și simplu, din greșeală, bluza preferată cu marker, există, totuși, câteva metode prin care poți elimina petele, mai ales dacă sunt proaspete. Folosind produse pe care le ai la îndemână și care sunt accesibile, vei reuși să obții rezultate de-a dreptul spectaculoase. Citește mai departe și află despre ce este vorba!

Spirtul medicinal, eficient în combaterea petelor de marker?

Dacă te întrebi cu ce scoți markerul de pe haine, va trebui să știi că spirtul medicinal poate avea efecte pozitive. Aplică alcool sau acetonă pe o dischetă din bumbac și tamponează zona afectată până când observi că pata de marker începe să dispară. Ulterior, introdu articolul vestimentar în mașina de spălat la un program normal de curățare, folosind un detergent lichid rufe de calitate, cum sunt cele de la Paiso, pentru obținerea rezultatelor dorite. La final, hainele vor fi ca noi.

Bicarbonat de sodiu, cum te poate ajuta?

O altă metodă cu care se pot scoate petele de marker de pe haine constă în folosirea bicarbonatului de sodiu. Amestecă o lingură de bicarbonat cu un sfert de cană de apă rece până când capătă consistența unei paste. Cu ajutorul unei periuțe de dinți, aplică din compoziție direct pe pată și apoi, cu mișcări circulare, freacă până când urma începe să devină din ce în ce mai insesizabilă. Ulterior, așteaptă aproximativ 30 de minute, șterge cu o cârpă și spală rufele la mașină.

Lapte de vacă, inamicul petelor de marker

Toți părinții de copii fie de grădiniță, fie de școală în clasele primare se întreabă cu ce se scot petele de marker de pe haine. Fiind mici, există un risc mai mare să își murdărească hainele în timpul orelor de desen, când folosesc markere sau carioci colorate. Dacă se întâmplă să ajungă o pată de market permanent pe bluziță, nu îți face griji. Încearcă trucul cu laptele de vacă. Pentru început, toarnă puțin lapte într-un vas. Apoi, înmoaie zona pătată direct în lapte. Lasă să acționeze aproximativ o jumătate de oră, iar apoi spală articolul vestimentar la mașină.

Spune adio petelor de marker de pe haine cu ajutorul acestor soluții pe care, cu siguranță, le ai la îndemână. În plus, asigură-te că folosești și un detergent de rufe blând cu materialele, cum sunt cele prezente în oferta Paiso, pentru redarea prospețimii și aspectului plăcut al hainelor.

Leave feedback about this

  • Rating

Leave feedback about this

  • Rating

Contacteaza-ne

SC RIAI STANDARD S.R.L.
CUI: 44639732
Bd. Pipera nr 1/I, Constructia C2. Voluntari, Ilfov
Luni-Vineri: 9-18
Copyright © 2024 Paiso.ro. Toate drepturile rezervate.
Catalog
envelopelicensebookmarkusercartphone-handsetmap-markerclock
Cosul tau