0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Cu ce se scot petele de ulei de pe canapea? Acționează ca un profesionist al curățeniei!

Cu ce se scot petele de ulei de pe canapea Acționează ca un profesionist al curățeniei!
Postat la: 23 martie 2024

Când ai copii, canapeaua se pătează frecvent. Nu îi poți împiedica tot timpul să mănânce prin casă sau să eviți mânuțe murdare pe sofa. Și, de ce să nu recunoaștem, și nouă, adulților, ne place din când în când să aducem gustări sau chiar preparate complexe, în living, la un film sau la emisiunea preferată. Petele de ulei de pe canapea, care pot apărea, sunt incidente inerente, oricât de atenți am fi. În acest articol vei afla ce soluții ai să poți reda aspectul plăcut materialului și să poți scoate petele de ulei de pe canapea.

Acționează de urgență pentru îndepărtarea petelor de ulei!

Canapelele sunt diferite, iar sofalele pot fi tapițate cu diverse țesături, unele mai pretențioase decât altele, de aceea este nevoie de grijă și de acțiune imediată pentru îndepărtarea urmelor de grăsime. Cu cât pata este mai vechi, cu atât se scoate mai greu.

Pentru petele vechi, impregnate în materialul sofalei, nu încerca să acționezi cu detergent lichid sau cu alte soluții de pe Tik Tok sau YouTube, întrucât multe dintre acestea nu sunt decât titluri pe care să dai click. Plus că îți pot deteriora iremediabil țesătura canapelei. Pentru petele vechi este indicat apelul la profesioniști. Pentru pata care tocmai a apărut, poți acționa chiar tu ca un profesionist.

Ce faci după ce ai văzut cum a picat bucata de mâncare grasă pe canapea?

Imediat ce s-a pătat canapeaua, nu încerca să ștergi aspru țesătura, poți face mai mult rău sau poți întinde pata. Ia o lingură curată și colectează ușor alimentul sau sosul. Apoi presară bicarbonat de sodiu pe pată și lasă-l să acționeze un sfert de oră. Dacă îți lipsește din bucătărie, folosește pudră de talc sau amidon de porumb. Suprafața trebuie aspirată apoi, nu măturată sau ștearsă.

După îndepărtarea prafului sau granulelor absorbante, abia acum poți utiliza produsul de curățat special și urmărește instrucțiunile de pe ambalaj. Dacă nu ai niciun produs curățarea canapelelor, detergentul lichid de rufe sau un detergent pudră nu te va ajuta. Amestecă detergent de vase cu apă, fă spumă și aplică doar spuma pe pată, încercând să nu uzi prea mult în jur. Apoi tamponează locul cu o cârpă curată.

Canapeaua trebuie clătită cu apă curată. Se înmoaie o altă cârpă curată în apă simplă, apoi se tamponează cu ea, după care locul se tamponează cu un prosop uscat, pentru a absorbi umezeala.

Leave feedback about this

  • Rating

Leave feedback about this

  • Rating

Contacteaza-ne

SC RIAI STANDARD S.R.L.
CUI: 44639732
Bd. Pipera nr 1/I, Constructia C2. Voluntari, Ilfov
Luni-Vineri: 9-18
Copyright © 2024 Paiso.ro. Toate drepturile rezervate.
Catalog
envelopelicensebookmarkusercartphone-handsetmap-markerclock
Cosul tau