0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Ai mucegai în baie? Spune-i adio cu aceste soluții simple și eficiente!

Ai mucegai în baie Spune-i adio cu aceste soluții simple și eficiente!
Postat la: 11 iunie 2024

Baia este un spațiu al relaxării și igienei personale, care trebuie să fie întotdeauna menținut curat și aerisit. Cu toate acestea, este și un loc supus unei umidități permanente, iar lipsa unei ventilații corespunzătoare poate să ducă involuntar la apariția mucegaiului.

Pe lângă faptul că petele formate sunt de-a dreptul inestetice, afectând semnificativ vopseaua de pe suprafața pereților, expunerea îndelungată la mucegai poate fi de-a dreptul periculoasă pentru sănătate, provocând apariția problemelor respiratorii. Descoperă mai departe care sunt soluțiile pe care le poți aplica pentru a scăpa de inamicul numărul 1 al băii și află, de asemenea, și cu ce se curăță mucegaiul de pe silicon.

Ulei de arbore de ceai, eficient pentru eliminarea formațiunilor de mucegai

Uleiul de arbore de ceai este recunoscut pentru proprietățile sale antibacteriene, antiinflamatoare, antifungice, antivirale, fiind folosit de multe ori în dermatologie ca tratament al acneei, dermatitei si mătreții. Datorită acestor proprietăți impresionante, oferă rezultate excelente și în ceea ce privește eliminarea mucegaiului din baie.

Tot ce trebuie să faci este să amesteci două lingurițe de ulei de arbore de ceai cu 400 ml apă și să lași compoziția aproximativ 20 de minute pentru ca cele două ingrediente să se îmbine. Apoi, cu ajutorul unui recipient cu pulverizator, aplică soluția direct pe petele de mucegai sau igrasie și las-o la acționat pentru câteva ore. Ulterior, șterge cu o cârpă umedă și gata. Petele ar trebui să fie îndepărtate complet.

Bicarbonat de sodiu, un ingredient la îndemâna tuturor

Bicarbonatul de sodiu este un ingredient care nu trebuie să lipsească din nicio locuință, datorită proprietăților sale eficiente de îndepărtare a murdăriei, dar și a mucegaiului. Diluează un pliculeț de bicarbonat de sodiu în aproximativ 2 litri de apă și aplică pe suprafețele afectate de mucegai (pe rosturi în baie, pe suprafețele de gresie, faianță etc.)

Poți folosi și un detergent lichid rufe de la Paiso, care are în compoziție bicarbonat de sodiu și care lasă în urmă un miros de-a dreptul plăcut, baia redevenind locul tău preferat din locuință.

Scapă de petele de mucegai din baie ținând cont de sfaturile amintite mai sus și bucură-te de o baie curată în adevăratul sens al cuvântului.

Leave feedback about this

  • Rating

Leave feedback about this

  • Rating

Contacteaza-ne

SC RIAI STANDARD S.R.L.
CUI: 44639732
Bd. Pipera nr 1/I, Constructia C2. Voluntari, Ilfov
Luni-Vineri: 9-18
Copyright © 2024 Paiso.ro. Toate drepturile rezervate.
Catalog
envelopelicensebookmarkusercartphone-handsetmap-markerclock
Cosul tau