0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Miros urât hainele din dulap? Iată de ce și cum poți remedia problema!

Miros urât hainele din dulap Iată de ce și cum poți remedia problema!
Postat la: 18 iunie 2024

Când ai deschis ușa de la dulap, ai simțit un miros neplăcut, deși ți-ai spălat de curând hainele? Dacă ai analizat cu atenția situația și ai ajuns la concluzia că de vină sunt chiar hainele pentru mirosul neplăcut, atunci va trebui să identifici care este în mod concret problema cu care te confrunți, dar și cum o poți remedia.

De unde provine mirosul neplăcut al hainelor proaspăt spălate?

Există trei posibilități din cauza cărora hainele proaspăt spălate au un miros neplăcut:

Mașina de spălat este murdară

Dacă nu o speli regulat, mașina tinde să capete un miros neplăcut, fiind un mediu propice pentru depunerile de mucegai și de calcar. Pentru a o curăța eficient, poți adăuga trei linguri de bicarbonat de sodiu în compartimentul pentru detergent și o cană de oțet în cuva mașinii, după care dai startul programului de spălare la o temperatură ridicată.

Reziduuri de la detergent în țesătura hainei

Dacă reziduurile sunt impregnate în țesătură, există riscul ca mirosul hainelor să fie unul neplăcut. Există și pentru această problemă o soluție. Verifică pe eticheta respectivei haine dacă poate să fie spălată la mașină, pentru că unele piese vestimentare pot fi curățate doar chimic.

După aceea, într-o găleată încăpătoare sau chiar în chiuvetă, pune o cană de bicarbonat de sodiu și patru căni de apă fierbinte și scufundă haine în această compoziție. O poți lăsa la înmuiat 4 ore sau chiar toată noaptea. Ulterior, o poți curăța folosind un detergent profesional, cum sunt cei din gama Paiso, disponibili într-o varietate de arome, care vor îndepărta complet orice miros neplăcut. La final, usucă haina în aer liber.

Ai lăsat prea mult timp hainele în mașina de spălat

Știai că hainele pot căpăta un miros neplăcut dacă stau prea mult timp în mașină după ce s-a terminat programul de spălare? Acel mediu este favorabil formării de mucegai și bacterii, care duce implicit și la dezvoltarea mirosului neplăcut. Pentru a remedia situația, tot ce trebuie să faci este să începi un nou program de spălare.

Asigură-te, în plus, că folosești întotdeauna detergenți profesionali, cum sunt cei de la producătorul român Paiso, când vine vorba de hainele tale, pentru un aspect impecabil și un miros proaspăt de fiecare dată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ne

SC RIAI STANDARD S.R.L.
CUI: 44639732
Bd. Pipera nr 1/I, Constructia C2. Voluntari, Ilfov
Luni-Vineri: 9-18
Copyright © 2024 Paiso.ro. Toate drepturile rezervate.
Catalog
envelopelicensebookmarkusercartphone-handsetmap-markerclock
Cosul tau