0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Instrucțiuni de respectat când speli haine la mașină

Instrucțiuni de respectat când speli haine la mașină
Postat la: 21 iulie 2024

Cu toate că spălarea hainelor nu este o sarcină dificilă, există câteva aspecte de care ar fi bine să ții cont pentru a te bucura cât mai mult de haine ca noi și cu un material plăcut la atingere. Din cauza spălării necorespunzătoare, există riscul ca materialul rufelor, mai ales cel al hainelor delicate, să se deterioreze cu trecerea timpului. Citește mai departe și află care sunt sfaturile de care trebuie să ții cont atunci când speli rufe la mașină.

Sortează corect hainele înainte să începi programul de spălare

Sortarea hainelor pentru spălat în funcție de culoare contează foarte mult pentru o curățare eficientă. Nimeni nu și-ar dori ca tricoul sau cămașa preferată de un alb imaculat să fie imposibil de purtat pentru că nuanța altor haine s-a transferat pe aceasta. Așadar, ai grijă ca toate culorile deschise și pale, cum ar fi imprimeurile pastelate, gri deschis sau articolele vestimentare albe complet să fie separate de cele în culori vii și puternice de roșu, negru, albastru.

Verifică buzunarele cu atenție

Înainte de a introduce hainele în cuva mașinii de spălat, ai grijă ca toate buzunarele să fie verificate. În cazul în care ai uitat un obiect ascuțit sau dur în buzunar, există riscul să provoace daune electrocasnicului. Există, de asemenea, și riscul să îți distrugi obiectul uitat, deteriorându-se la contactul cu apa.

Citește cu atenție etichetele hainelor

Fiecare articol vestimentar pe care îl cumperi din magazin are atașat o etichetă în care sunt prevăzute instrucțiuni de spălare pentru a nu deteriora materialul. Deși există tendința de a pune toate hainele la 30 ° sau 40 °, în timp, acestea se pot scămoșa și pot deveni mult mai fragile.

Eticheta îți oferă informații cu privire la temperatura indicată de spălare, temperatura de călcat sau dacă acesta este permis, metoda de uscare sau dacă se acceptă doar curățarea chimică. Dacă poți spăla respectivul articol vestimentar la mașină contează foarte mult să folosești un detergent de rufe profesional, cum sunt cei prezenți în gama Paiso, pentru o curățare aprofundată.

Ține cont de aceste sfaturi înainte să speli rufe la mașină pentru a le proteja cât mai mult timp, dar și pentru a te bucura de rezultatele dorite de fiecare dată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ne

SC RIAI STANDARD S.R.L.
CUI: 44639732
Bd. Pipera nr 1/I, Constructia C2. Voluntari, Ilfov
Luni-Vineri: 9-18
Copyright © 2024 Paiso.ro. Toate drepturile rezervate.
Catalog
envelopelicensebookmarkusercartphone-handsetmap-markerclock
Cosul tau