0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Albirea rufelor cu sare și bicarbonat: secretul rufelor impecabile

Albirea rufelor cu sare și bicarbonat secretul rufelor impecabile
Postat la: 18 iunie 2024

Rufele albe sunt un simbol al prospețimii, însă poate fi o adevărată provocare să le menții impecabile cu trecerea timpului, din cauza expunerii la soare, spălărilor repetate și depunerilor de murdărie. Cu toate că albirea hainelor cu clor este soluția la care mulți recurg, este important de menționat că înălbitorii chimici pot fi dăunători pentru țesături pe termen lung.

Din fericire, există un remediu pe care îl poți prepara chiar în confortul casei tale cu ingrediente naturale, care au efecte pozitive asupra materialului. Citește mai departe și află cât de eficient este amestecul dintre sare și bicarbonat de sodiu pentru a reda strălucirea rufelor albe.

Cum să folosești bicarbonatul de sodiu pentru albirea hainelor?

Ingredientul care se află în toate bucătăriile, bicarbonatul de sodiu, este eficient pentru igienă, sănătate, dar și pentru întreținerea rufelor, fiind deseori folosit ca agent de albire. Aplicat corect, rezultatele obținute sunt excelente. Află cum și cât produs să aplici pentru a obține un succes garantat.

Bicarbonat de sodiu în mașina de spălat rufe

Dacă te întrebi cum se albesc hainele îngălbenite, ei bine, nu trebuie decât să introduci bicarbonat de sodiu în mașina de spălat. Pentru început, adaugă hainele în mașină cum faci de obicei, folosind detergentul obișnuit, iar apoi, în compartimentul pentru detergent, adaugă o lingură de bicarbonat și o lingură de sare. Apoi, setează mașina la programul adecvat de spălare și gata. La final ar trebui să te bucuri de haine cu miros proaspăt și impecabile.

Bicarbonat de sodiu cu sare și apă

Deși și metoda mai sus menționată este cât se poate de eficientă, în cazul în care te confrunți cu pete pronunțate de îngălbenire sau de cafea, ceai, vin, poți opta pentru această soluție, care este mult mai concentrată. Adaugă într-o cană o lingură de bicarbonat, o lingură de sare și o lingură de apă, pe care urmează să le amesteci cu atenție, până când capătă aspectul de pastă.

Aplică soluția direct pe pată, las-o aproximativ o oră să acționeze, iar apoi spală hainele respective la mașină, ținând cont de programul indicat pe etichetă. Pe lângă îndepărtarea vizibilă a petelor, vei observa că hainele capătă și un miros mult mai proaspăt, de curat.

Soluție care nu afectează materialul

Spre deosebire de înălbitorii chimici, care, în timp, atacă țesătura rufelor, soluția pe bază de bicarbonat de sodiu și sare este o modalitate prin care poți obține un efect asemănător de albire, absorbind în același timp mirosurile neplăcute, fără ca materialul hainelor preferate să se deterioreze.

Alături de un detergent profesional de rufe, așa cum sunt cei prezenți în gama Paiso, rezultatele obținute vor fi, cu certitudine, excelente. Pentru că detergentul comercializat de producătorul român Paiso are în compoziție bicarbonat de sodiu, hainele tale se vor bucura de o curățare intensivă și de un aspect impecabil atunci când le vei scoate din mașina de spălat.

Descoperă detergenții profesionali Paiso disponibili într-o varietate de arome pentru haine de un alb impecabil fără efort.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ne

SC RIAI STANDARD S.R.L.
CUI: 44639732
Bd. Pipera nr 1/I, Constructia C2. Voluntari, Ilfov
Luni-Vineri: 9-18
Copyright © 2024 Paiso.ro. Toate drepturile rezervate.
Catalog
envelopelicensebookmarkusercartphone-handsetmap-markerclock
Cosul tau