0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Ai mucegai în mașina de spălat? Folosește aceste ingrediente și scapă de problemă!

Ai mucegai în mașina de spălat Folosește aceste ingrediente și scapă de problemă!
Postat la: 18 iunie 2024

Când vine vorba de spațiile în care predomină umezeala, cum ar fi baia, bucătăria, mașina de spălat, mucegaiul este o problemă frecvent întâlnită. Știai că poate fi periculos pentru sănătatea respiratorie dacă inhalezi aerul dintr-o cameră în care se află spori de mucegai? Secrețiile nazale, tusea, strănutul, senzația de apăsare în piept și de iritare în gât, toate acestea pot indica faptul că în camera în care îți petreci mult timp poate exista mucegai care îți irită căile respiratorii.

Pentru a preveni apariția sa în mașină, cel mai bine ar fi să lași ușa deschisă după ce ai spălat, pentru o ventilare corespunzătoare și scoate hainele imediat după ce s-a terminat programul de curățare. De asemenea, usucă garniturile și piesele componente din interior. Dacă totuși deja s-a format, iată cum poți curăța și elimina mirosul de mucegai din mașina de spălat.

Soluție eficientă împotriva mucegaiului din mașina de spălat

De obicei, mucegaiul începe să se formeze în garnitura de la cuvă. Pentru o curățare intensivă și eficientă, vei avea nevoie de următoarele: oțet, lavetă, bicarbonat de sodiu, periuță de dinți (de preferat, una pe care nu o mai folosești) și o lavetă uscată.

Pentru început, curăță cu atenție zonele afectate de mucegai cu ajutorul unei lavete umede, îndepărtând cât de mult poți din mizerie. Ulterior, aplică bicarbonat de sodiu și oțet, care vor face o reacție chimică normală, așa că nu te speria când o să vezi cât de multă spumă se va forma. Această combinație de ingrediente este eficientă și când mașina de spălat miroase a mucegai.

Mai departe, așteaptă aproximativ cinci minute, iar apoi freacă bine zonele afectate cu ajutorul periuței de dinți. La final, când s-au îndepărtat toate petele, șterge garnitura folosind o lavetă curată și uscată. În cazul în care mucegaiul este răspândit în tot interiorul cuvei, pune 125 g de bicarbonat de sodiu în compartimentul pentru detergent și aproximativ 250 ml de oțet în cuvă, pornind mașina și setând-o la o temperatură ridicată.

Pentru că detergenții profesionali Paiso conțin bicarbonat de sodiu, poți adăuga în compartiment, pe lângă praful de bicarbonat, și detergent Paiso, astfel încât, la final, mirosul să fie proaspăt și plăcut aromat.

Ține cont de indicațiile mai sus menționate și învinge cu succes problema mucegaiului în mașina de spălat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ne

SC RIAI STANDARD S.R.L.
CUI: 44639732
Bd. Pipera nr 1/I, Constructia C2. Voluntari, Ilfov
Luni-Vineri: 9-18
Copyright © 2024 Paiso.ro. Toate drepturile rezervate.
Catalog
envelopelicensebookmarkusercartphone-handsetmap-markerclock
Cosul tau