0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

3 trucuri pentru un miros plăcut în casă. Soluții eficiente, accesibile și la îndemâna tuturor

3 trucuri pentru un miros plăcut în casă. Soluții eficiente, accesibile și la îndemâna tuturor
Postat la: 21 iulie 2024

Imediat cum pășești într-o locuință, pe lângă stilul de amenajare, mai este un aspect pe care îl remarci imediat, pe loc: mirosul. Fiecare casă are mirosul său specific, care o face să fie unică. Dacă vrei să-i dai și locuinței tale o nouă „personalitate”, trebuie să știi că există anumite soluții pe care ți le poți crea din ingrediente naturale, pentru a obține un miros cât mai plăcut și persistent. Citește mai departe și descoperă câteva trucuri eficiente care te vor ajuta să te bucuri de un miros plăcut în casă fără să investești în odorizante scumpe.

1.      Boabe de cafea prăjită, metodă eficientă de neutralizare a mirosurilor neplăcute

Deseori, boabele de cafea sunt folosite nu numai pentru prepararea delicioasei băuturi savurate de mulți dimineața, ci și în parfumerii. Boabele de cafea ajută semnificativ la înlăturarea mirosurilor neplăcute. Poți folosi și zațul de cafea prăjită. După ce îl usuci și îl pui într-un săculeț de tifon, îl poți așeza în diverse colțuri ale casei.

2.      Oțetul, ingredientul care înlătură mirosul de tutun din casă

Știai că oțetul este una dintre cele mai eficiente modalități prin care poți elimina mirosul pregnant de tutun din casă? Tot ce trebuie să faci este să pui oțet diluat cu apă într-un bol pe care îl lași în camera cu pricina, iar după câteva ore deja vei observa o îmbunătățire.

3.      Bicarbonat de sodiu, uită de mirosurile neplăcute

Ingredientul care nu lipsește din nicio locuință, bicarbonatul de sodiu, are întrebuințări multiple, printre care și aceasta: înlătură eficient mirosul neplăcut din interiorul locuinței. Tot ce trebuie să faci este să amesteci bicarbonatul de sodiu cu câteva picături de uleiuri esențiale, iar rezultatul obținut îl poți presăra pe covor. Nu numai că de acum încolo te vei bucura de covoare împrospătate, dar și mirosul în locuință va fi îmbunătățit.

Și hainele pot contribui la mirosul neplăcut în locuință. În cazul în care hainele din dulap au început să prindă un miros neplăcut, ceva nu este în regulă ori cu mașina de spălat, ori cu detergentul de rufe. Asigură-te că folosești un detergent de rufe profesional, cum ar fi cei prezenți în gama Paiso, care conțin și bicarbonat de sodiu în compoziție.

Spune adio mirosurilor neplăcute din casă și bucură-te de o locuință primitoare, având în vedere cele trei trucuri menționate anterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ne

SC RIAI STANDARD S.R.L.
CUI: 44639732
Bd. Pipera nr 1/I, Constructia C2. Voluntari, Ilfov
Luni-Vineri: 9-18
Copyright © 2024 Paiso.ro. Toate drepturile rezervate.
Catalog
envelopelicensebookmarkusercartphone-handsetmap-markerclock
Cosul tau